Bettory: de oplaadoplossing

voor al je mobiele apparaten

Op vakantie ben je op een heel bijzondere locatie. Hier moet een foto van gemaakt worden. En dan is de batterij van je smartphone én de accu van je camera leeg.

Je zit middenin een college of belangrijke vergadering. Je Iphone of tablet geeft aan dat de accu bijna leeg is. Dan wil je toch graag dat deze opgeladen wordt, ook zonder stopcontact in de buurt.

Je sluit de Bettory powerbank met een USB-kabel aan op je telefoon, tablet of camera en deze begint direct met het opladen van je apparaat. Je kunt alsnog dat belangrijke bericht versturen of aantekeningen maken en ook je camera kan er weer even tegen.

Nu van €75 voor maar €49.99 inclusief verzendkosten!

Shop nu

20000mahiconbettory 20.000 mAh

compatibleiconbettoryCompatible

flashlighticonbettoryFlashlight

usbiconbettoryUSB 2.0

Eén powerbank

twee apparaten opladen

Deze krachtige powerbank heeft een capaciteit van 20.000 mAh. Door dit grote vermogen laad je jouw smartphone, iPad, MP3-speler of GoPro-camera tot wel 6 à 7 keer achter elkaar op. Een stopcontact heb je dus niet nodig. Terwijl jij je telefoon oplaadt, laadt jouw partner zijn of haar tablet of ander apparaat op met dezelfde powerbank. De powerbank beschikt namelijk over 2 USB-poorten.

Zorg er natuurlijk wel voor dat jouw powerbank altijd is opgeladen. De 4 indicatielampjes laten zien hoe vol de powerbank is en binnen 7 uur is dat weer 100%.

Shop nu

bettorycloseup

purepinkbettory

giogoldbettory

boldblackbettory

Wat wil je opladen?

Smartphone, tablet, camera, navigatie, MP3-speler, GPS en game consoles
mobiel opladen overal waar je bent.